Glazenwasser Nijkerk
Schoon, schoner, schoonst

Schoonmaakbedrijf KP Dienstverlening in Nijkerk

Algemene schoonmaak

Voor periodieke of incidentele schoonmaakwerkzaamheden

Glazenwasser

Laat uw glazen wassen. Wij lappen ramen tot maximaal 13 meter hoogte

Bouwoplevering

 Wij zorgen dat u uw nieuwbouwproject piekfijn kunt opleveren.

Reiniging zonnepanelen

Haal het meeste uit uw zonnepanelen en laat ze regelmatig reinigen.

Gevelreiniging

Voor het verwijderen van graffiti, mos en ander vuil.

Vloeronderhoud

Hout, steen, linoleum of tegels, vlak of in trappenhuizen: wij reinigen alle typen harde vloeren. 

Boek een schoonmaakbedrijf in Nijkerk

De bureaus, de ramen, de plafonds, de kasten – als de vakmannen van schoonmaakbedrijf KP Dienstverlening bij u langs zijn geweest, blinkt en glanst de hele ruimte. Opgeruimd staat netjes.

Ik wil een afspraak maken

Glazenwasser nodig?

Ziet u door het glas uw uitzicht niet meer? Dan is het hoog tijd voor een glazenwasser. KP Dienstverlening lapt ramen tot maximaal 13 meter hoogte. U bestelt onze glazenwassers op afroep of we komen periodiek bij u langs.

Ja, ik zoek een glazenwasser

Bouwoplevering

Het is dikwijls liefde op het eerste gezicht, bij woningen. Meestal is het de eerste indruk die bepaalt of iemand een huis koopt of niet. Lever uw nieuwbouwprojecten piekfijn op door ze grondig te laten reinigen door de professionals van KP Dienstverlening.

Ja, ik heb interesse!

Reiniging zonnepanelen

Wist u dat zonnepanelen aanmerkelijk aan rendement verliezen wanneer ze vervuild raken? Vetten en olie uit de schoorsteen, algen, mos en vogelpoep kosten u dan ook onnodig veel energie. Voor een helder en streeploos resultaat reinigt KP Dienstverlening uw zonnepanelen met speciale borstels en osmosewater. Vuil zal hierdoor in de toekomst minder makkelijk aan het oppervlak hechten. 

Ja, ik wil zonnepanelen laten reinigen

Gevelreiniging

Graffiti, mos en ander vuil zijn verleden tijd, wanneer u uw gevels laat reinigen door KP Dienstverlening. Nadat we de gevels gereinigd hebben, behandelen we ze met een speciale coating. Zo kunnen uw gevels er weer een paar jaar tegenaan.

Ja, gevelreiniging is wat ik zoek

Vloeronderhoud

Ook voor de reiniging van uw vloeren maakt u een afspraak met KP Dienstverlening. Parket, steen, linoleum of zeil – alle types harde vloeren blinken en glanzen na het vloeronderhoud als nooit tevoren. Als finishing touch behandelen we de vloer met een speciale coating, die maakt dat hij in het vervolg extra beschermd is tegen zowel vervuiling als beschadiging.

Let op: wij reinigen geen tapijten!

Ja, mijn vloer kan wel wat onderhoud gebruiken